NRC - Nieuws en achtergronden

NRC - Nieuws en achtergronden

By NRC Media

  • Category: News
  • Release Date: 2011-09-05
  • Current Version: 10.7.3
  • Adult Rating: 4+
  • File Size: 50.95 MB
  • Developer: NRC Media
  • Compatibility: Android, iOS 14.0
Score: 4.713
4.713
From 223 Ratings

Description

De gratis NRC-app biedt het laatste nieuws, achtergronden, interviews en natuurlijk de digitale versie van de papieren krant. Bovendien vind je er podcasts, columns en puzzels. En vind je er de mogelijkheid om jouw eigen nieuwsbundel samen te stellen en altijd op de hoogte te zijn van jouw onderwerpen. In het tabblad ‘nieuws’ kom je te weten wat er speelt: het belangrijkste nieuws staat altijd bovenaan. Iets gelezen dat je wilt delen? Dit kan gemakkelijk via de deelknop. Ben je graag direct op de hoogte bij urgent nieuws? Stel notificaties in. Een artikel dat je later wilt lezen, sla je op in jouw persoonlijke leeslijst. Dit kan zowel vanuit de digitale krant als vanuit het tabblad ‘nieuws’. Jouw leeslijst wordt gesynchroniseerd op alle apparaten waar je bent ingelogd. Je kunt onderwerpen volgen bij NRC om een persoonlijk nieuwsoverzicht te creëren. Er worden onderaan elk artikel passende onderwerpen voorgesteld om te volgen. Bijvoorbeeld: Amerikaanse politiek of kunstmatige intelligentie. Ook andere nieuwsthema’s, columnisten en rubrieken vind je terug in de app. Volg je een aantal onderwerpen, dan ontstaat in de ‘Mijn Nieuws’-sectie een persoonlijke bundel met verhalen. Je kan ook notificaties instellen voor jouw onderwerpen. Luister je liever naar artikelen? Al onze artikelen zijn in de app te beluisteren. Onze journalistiek wordt ingesproken door stemmen die gebaseerd zijn op het stemgeluid van twee van onze redacteuren. Luister je liever een podcast? NRC biedt eigen podcasts aan over verschillende actuele onderwerpen, maar ook series over cultuur, misdaad of geschiedenis. Of luister naar een van de tips van onze podcastredactie. Dagelijks om 23:00 uur staat de nieuwste krant klaar in de app. Na het downloaden van de krant kan je offline blijven lezen. Nieuwe gebruikers krijgen de eerste krant gratis. Als niet-abonnee kan je losse kranten kopen in de app. Abonnees van NRC kunnen de digitale krant onbeperkt lezen.

Screenshots

Reviews

  • Recente update is grote vooruitgang

    5
    By DutchMark
    Al vanaf het begin gebruik ik de app. In het begin was het nogal behelpen met veel bugs. En steeds als er grote veranderingen werden doorgevoerd leverde dat ook weer steeds nadelen en nieuwe problemen op. De recente update is echter top, hartelijk dank.
  • Een goed begin

    4
    By Jellevdh
    Deze nieuwe versie leest fijn, net zoals de digitale editie online. Soms lijkt de app niet te reageren en moet ik 2 of 3 keer drukken. Ik zou graag automatische downloads zien. Ondank die kleine bezwaren een aanrader!
  • Veel beter dan de reviews van de vorige versie.

    3
    By Teleurgesteld78
    Vrij snelle lading. Ik vond het heen en weer gedoe tussen de paginas (die dus nooit helemaal scherp worden) en de artikelen (die prima te lezen zijn dankij het retina scherm) een interessante oplossing. Wel leuk om de paginas net als in de papieren krant te zien.
  • Werkt niet

    1
    By hriez
    Wat moet ik daar nog aan toevoegen?
  • Tegenvallende app

    1
    By Forumsyx
    Deze app biedt te weinig waar voor z'n geld. Wanneer de krant eenmaal geladen is duurt het heel lang voor je artikelen kunt uitvergroten. Ronduit irritant is dat hij iedere keer meldt dat er een update is terwijl die allang geinstalleerd is. Geen kwaliteits-app van een kwaliteitskrant. H.Timmermans
  • Buggy and slow

    1
    By mattvanleeuwen
    Als een lezer in de VS ben ik blij met deze app. De app alleen is zo... Tergend slecht. Artikelen zijn slecht klikbaar, krijg een constante melding om te updaten; terwijl dit de laatste versie is, en vaak wordt ik als gebruiker uitgelogd; constant op zoek naar mijn abonnee nummer. Aaaaargh.
  • Eindelijk verlost van dat hinderlijke nieuws!

    1
    By app_freak
    Nou kan ik zaterdagochtend heerlijk ontspannen doorbrengen met het ophalen van de krant in plaats van al dat vreselijke nieuws te moeten lezen. Bedankt!
  • Onbruikbaar

    1
    By Bijnaamonbekend45673
    Ik vraag me af of iemand deze app heeft getest vooraleer te publiceren. Zo slecht dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Eigenlijk een onbruikbare app. NRC, mogen we de oude app ajb weer terug? Please ....?
  • Ook deze versie crashed

    1
    By drzerk
    In de hoop nu eindelijk een bruikbare NRC app te installeren, helaas...
  • Blijft hangen

    1
    By earezz
    Kom net verder als het eerste scherm. Heb lang gewacht maar er gebeurt verder niets ... Dus geen krant te lezen helaas.

keyboard_arrow_up